Viva Hollandia: Nederlandse gezelligheid in HHH - Reisverslag uit Beijing, China van Welmoed Altena - WaarBenJij.nu Viva Hollandia: Nederlandse gezelligheid in HHH - Reisverslag uit Beijing, China van Welmoed Altena - WaarBenJij.nu

Viva Hollandia: Nederlandse gezelligheid in HHH

Door: Welmoed

Blijf op de hoogte en volg Welmoed

10 Augustus 2008 | China, Beijing

De eerste medaille is binnen voor Nederland! In het Holland Heineken House werd judoka Ruben Houkes warm onthaald door alle Oranjefans. Hij werd gehuldigd door niemand minder dan Maxima! Terwijl de kroonprins door het gordijn om het hoekje meekijkt wordt luid het Wilhelmus gezongen. Het Holland Heineken House staat stampvol oranje feestende en zingende mensen.
Jan Smit zet het feest voort met een spetterend optreden. De hele zaal gaat los op Vrienden voor het leven, Als de morgen is gekomen en vele andere.
Een ding is me duidelijk: Nederlanders weten hoe ze feest moeten maken en geloof me, dat doen ze erg goed in Beijing! Dat er nog vele medailles mogen volgen: Viva Hollandia!