Ready to go...:D
Door: Welmoed
Blijf op de hoogte en volg Welmoed
29 Augustus 2007 | Nederland, Haarlem
Lieve mensen, allereerst bedankt voor alle lieve kaartjes, cadeautjes en berichten, ik ga jullie missen! Vandaag is dan toch eindelijk de dag van vertrek aangebroken, spannend, om 17.35 uur vlieg ik met de KLM naar Beijing...nu begin ik me toch wel te beseffen dat ik zo voor een jaar vertrek naar China:) Vanmiddag zal mijn telefoon afgesloten worden, mijn nieuwe Chinese nummer volgt binnenkort, maar bellen naar China is nog steeds een duur grapje:p Gelukkig bestaat er tegenwoordig internet, email, skype, msn etc, zodat ik op de hoogte kan blijven van alles hier in Nederland:) Jordi is zaterdag al richting Beijing vertrokken en heeft ondertussen een prachtig appartement voor ons weten te regelen in Huaqing Jiayuan:D Thanks Jor, good work!! Drie kamers, gemeubileerd, wasmachine, keuken, airco, internet etc op de 15e verdieping met prachtig uitzicht over de stad, gelukkig MET lift, op 15 minuten loopafstand van de uni. Adres en foto's volgen binnenkort! Het appartement komt over 8 dagen vrij, tot die tijd verblijf ik op de campus van de universiteit. Volgende keer vanuit Beijing, zai jian, liefs, Welmoed